Bli medlem i Gunillakåren 2022

Gunillakåren är en organisation för elever på Öckerö Gymnasieskola. Vi är en elevkår för elever, av elever. Vi finns på skolan för att påverka, engagera och göra skoltiden här roligare och mer händelserik. Med din hjälp kan vi förbättra vår verksamhet och genomföra fler aktiviteter.

Styrelsen 2021/2022 består av:

Ordförande: Hanna Hallendorff

Vise-ordförande: Lova Nordlund

Sekreterare: Ellen Håkansson

Vice-sekretare: Emily Granath

Ekonomiansvarig: Ludvig Jernmark Burrows

Vice-ekonomiansvarig: Melvin Fast

Kommunikationsansvarig: Anna Alwin

Medlemsansvarig: Rasmus Djerf

Aktivitet- & eventansvarig: Lovisa Griffiths, Hulda Svensson, och Felicia Nordahl Vieira

Kårens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Som medlem i elevkåren blir du också medlem i Sveriges Elevkårer. Sveriges Elevkårer grundades 1938 och är en branschorganisation för alla elevkårer i landet. Från dem får elevkåren stöd i form av ekonomiskt bidrag, utbildningar, material och support för det dagliga arbetet – allt för att kunna skapa en så givande skoltid som möjligt.